Artikelen en blog postings 2020

 

Zie voor mijn postings op TransitieWeb:
https://www.transitieweb.nl/author/transitieweb/

 

Het sacrament van de nieuwe wereld
Samen met Monique Timmers

Voor onze ogen stort de oude wereld in. De nieuwe wereld is zich aan het vormen en er is nog van alles mogelijk. Deze situatie vraagt om uiterste alertheid. Iedereen wordt nu uitgenodigd om op te staan, informatie te delen en hulp te verlenen waar nodig.

Spiegelbeeld, juni 2020 (link) (link)

 

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Het wordt steeds duidelijker dat de coronacrisis de dekmantel is voor een lang voorbereide, wereldwijde machtsgreep van een kleine elite van machthebbers. Met hun Agenda 21 voor de hele eeuw en Agenda 2030 voor de middellange termijn veroorzaken zij chaos. Hun bedoeling daarmee is de wereld opnieuw in te richten, nu naar hún beeld. Dat is een misrekening, want wij – de bevolking – gaan dit niet toestaan. Wij gaan de wereld vormgeven naar óns beeld.

De Andere Krant Vrijheid, 5 mei 2020 (pdf)

 

De stille invasie (deel 3): Morgellons als spirituele uitdaging

Het Morgellons syndroom is een moderne vorm van kwaad dat over ons komt. In Europa nu nog bij een enkeling, maar in enkele staten in het zuiden van de VS is het al een epidemie.

Geen fijn vooruitzicht. Maar het goede aan dit kwade is dat het ons aanzet om geestelijke vermogens te ontwikkelen die al heel lang hebben gesluimerd.

Spiegelbeeld, januari 2020 (pdf